Benvinguts a “Cabeza”

“Cabeza” és una expressió que he sentit a molts entrenadors de diversos esports. Serveix per reclamar l’atenció per part de l’entrenador, per donar una pausa, per emfatitzar en una línea estratègica, per reforçar el treball tàctic, per avisar o advertir sobre un comportament inadequat. L’entenen els nens, els adults, qui porta 2 entrenaments o qui porta anys amb l’entrenador.

Dono la benvinguda des de “CABEZA” a un espai que serveixi per seguir parlant sobre diferents temes relacionats amb el món de l’esport a tothom qui estigui interessat en la psicologia esportiva.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>